Outplacement: Werk naar Werk met Garantie, kan dat?
Outplacement: Werk naar Werk met Garantie kan dat?

Outplacement: Werk naar Werk met Garantie kan dat?

Outplacement: Werk naar Werk met Garantie kan dat?

LoopbaanRegisseur biedt jou bij outplacement 90% slagingskans op een betere baan.

Bij een outplacement-traject of bij Werk naar Werk is het vertrek bij je werkgever al vervelend genoeg.

Dan met je een aantal zekerheden loslaten.

Het liefste wil je daar een aantal zekerheden voor terug.

Is 90% kans op een passievolle baan voor jou voldoende?

Outplacement: Werk naar Werk met Garantie kan dat?

Outplacement van Werk naar Werk met Garantie kan dat?

De meeste mensen proberen om op een praktische manier met Ratio naar Resultaat te gaan.

Dus even je Curriculum Vitae oppimpen, even Googelen op sollicitatiegesprekken en de vragen die ze kunnen stellen, je LinkedIn profiel oppoetsen en een nieuw setje kleding kopen voor netwerk- en sollicitatiegesprekken.

Op welke baan je ook solliciteert, je hebt veel concurrentie. Het afgelopen weekeinde heb ik de Loopbaan BoostCamp gegeven aan 35 personen en één van de deelnemers vertelde, dat ze 400 concurrenten had ...

Als je gaat solliciteren, dan moet je dus een ijzersterk verhaal hebben!

Outplacement: Werk naar Werk met Garantie kan dat?

Als eerste beschrijf je de resultaten die je de afgelopen 5 jaar in je loopbaan hebt behaald. Als thuishulp zorg je er bijvoorbeeld voor, dat per jaar 100 personen 2 jaar langer thuis kunnen blijven wonen, als administratief medewerkster kun je de achterstand van 250 dossiers weg hebben gewerkt, als boekhouder kun je de betalingstermijn van klanten halveren, etc.

Daarna beschrijf je waarom je dat werk met hart en ziel doet. Wat zorgt ervoor dat je `s-ochtends met plezier uit bed komt? Wat geeft jou de kick?

[embedyt]
[/embedyt]

Vervolgens noem je enkele cijfers en feiten. Op je Curriculum Vitae tref je deze aan onder opleidingen, cursussen en werkervaring. Met andere woorden, op welke manier onderbouw je en bewijs je dat je er zo goed in bent?

Tenslotte voeg je een scheutje passie toe. Als jij weet wat jouw unieke talent is, wat jouw meerwaarde is, dan is het heel gemakkelijk om dit met plezier over te brengen.

Outplacement: Werk naar Werk met Garantie kan dat?

Wat LoopbaanRegisseur bij Loopbaanbegeleiding, Outplacement en Re-integratie 2e Spoor aan jouw loopbaan toevoegt is WERKEN MET HART EN ZIEL.

power pose

Werken met Hart en Ziel heb ik met HoofdLetters geschreven, omdat het mijn specialiteit is. Als jij weet welk werk jou heeft uitgekozen om samen plezier te hebben, samen je talenten verder te ontplooien, samen tot resultaten te komen en uit te groeien tot expert en om samen geld te verdienen, dan ga jij werkgevers afwijzen die niet bij je passen en zul je snel een klik ervaren met werkgevers die wel bij je passen.

12 LoopbaanSleutels

Tijdens het TotaalTraject met BestemmingsGarantie ontvang je de 12 LoopbaanSleutels die garant staan voor LoopbaanSucces. Deze beschrijven hoe je in 12 stappen met hart en ziel concreet resultaat boekt tot en met je droombaan.

Terwijl je dit leest zou je kunnen denken, oooh al die mooie woorden ... Ik kan je verzekeren dat ze echt zijn, kijk anders even bij referenties.

Ja en 50+ dan?

Werken met hart en ziel staat los van je leeftijd. Sterker nog, hoe meer jaren jij hebt, hoe meer talenten, werkervaring en expertise jij hebt en hoe meer een werkgever verwacht dat jij met een goed opgebouwd verhaal en passievol komt solliciteren.

Kees is één van de cursisten in mijn vorige training. Kees is 63 jaar oud en had zin in een nieuwe uitdaging. Om dat voor elkaar te krijgen, had hij slechts één training bij mij nodig.

"Jemig Bodo" vertelde Kees aan de telefoon, "nou heb ik al best heel wat trainingen gevolg, maar jouw trainingen zijn écht positief, krachtig en life changing. Het evenwicht in mijzelf is verschoven. Op het sollicitatiegesprek kon ik relaxed blijven, dicht bij mezelf en ik had er gewoon lol in. Aan het einde van het gesprek kwam meteen al de mededeling dat ik was aangenomen ..."

PS: Op verzoek zijn bij mij de gegevens van Kees beschikbaar.

Outplacement: Werk naar Werk met Garantie kan dat?

Als je je werk niet leuk vindt, dan is dat jammer. Jij wordt er niet leuker op en voor je gezin ben je ook minder leuk. Ik kan je helpen om de knop om te zetten met het TotaalTraject met BestemmingsGarantie.

http://youtu.be/BiBL9VoiIek

Dit levert jou veel op: meer zelfvertrouwen, een leukere JIJ, meer plezier met je partner en met je kids, het gevoel dat JIJ de regie te pakken hebt over je persoonlijke en over je beroepsleven, netwerken en solliciteren met plezier.

http://youtu.be/ic0424DHiFA

Met Hart en Ziel meer Resultaat

Ken jij mensen die werken met hart en ziel? Ergens doen zij iets heel erg goed ... Wil je leren hoe dat werkt, dan nodig ik je van harte uit voor een kop thee of koffie bij een inspirerend gesprek.

Als je in Leeuwarden, Heerenveen, Sneek of Drachten woont, dan doen we een bakje in Heerenveen, als je in Emmeloord, Lelystad of Almere woont dan schud ik je graag de hand in Almere.

Op je LoopbaanSucces!

Bodo Agterhof
Reactie plaatsen