Laat jij ze kwijlen met jouw CV?
Hoe laat je kwaliteit in je CV zien?
Curriculum Vitae
Bodo Agterhof
Curriculum Vitae
10/16/2023
2 min
0

Laat jij ze kwijlen met jouw CV?

10/16/2023
2 min
0

Laat jij ze kwijlen met jouw CV?

De meeste CV's knagen als een bek vol beschuit. Laat jij ze kwijlen met jouw CV? Hoe laat je kwaliteit in je CV zien?

Filmpjes over CV's

Het sjuutje dat ik s-morgens drink ligt er met een half uurtje alweer uit. Ik heb een paar dagen gereserveerd om filmpjes over CV's te maken en blogs te schrijven, maar dat zit er niet in. 

De vitamines die ik neem zitten er ook niet meer in. Ze vliegen er met een razend tempo weer uit en ik hoor ze tegen het glazuur van de pot ketsen. 

Meneer remspoor van het jaar

De buikgriep pleegt een onverwachte gewapende overval op me. Ik krijg niet eens de tijd om mijn handen omhoog te doen. Er wordt keihard vol vuur op me geopend. 

Die nacht is het zweten en ik trek het ene sprintje na het andere naar het toilet, dat ik telkens te nauwer nood haal. Denk dat ik opteer voor meneer remspoor van het jaar. 

De bek vol beschuit

Drie dagen later sleep ik mezelf als een slappe vaatdoek naar één of ander aanrecht kastje. Aaahhh hoeraaaa, daar liggen ze. De Mariakaakjes shinen me tegemoet. 

Ik trek een kruimelspoor op mijn laptop en ook in mijn bed. Zo krijg ik een crispy matras. het wordt trouwens ook verdomd crispy in mijn mond. Het voelt als de bek vol beschuit, waarna je dan zogenaamd moet fluiten. Ik spoel de zooi weg met wat appelsap. 

Maak me gek

Langzaam knap ik wat op. Mijn hart maakt een vreugdesprongetje bij het zien van kokoskoekjes. Daar zit toch echt net wat meer smaak en kraak aan. 

Een warme hap wil er s-avonds nog niet lekker inglijden. Tot mijn verbazing ruikt de koffie enorrruuummm goed. Doe ik er ook nog een kokosmakroon bij, mmm maak me gek!

Blij met haar nieuwe baan

Ik heb super lieve klanten. Eén van mijn klanten woont bij Maastricht. Ze is zo blij met haar nieuwe baan, dat ze speciaal echte, authentieke Limburgse vlaai heeft meegenomen. 

Het zijn 2 helften: met abrikozen- en met kersenvlaai. ben ik blij, dat ik weer ben opgeknapt, ik neem van beiden een dikke, vette taartpunt!

Haar CV zag er trouwens eerst niet uit

Haar CV zag er trouwens eerst niet uit. Hat las en voelde als een droog Mariakaakje waar je eindeloos op knaagt en daarna niet weggeslikt krijgt. 

Daarna hebben we van haar CV een kokosmakroon gemaakt. Zij was al tevreden, maar ik leg de lat voor CV's super hoog. Nu heeft ze een CV met de look and feel van een echte, authentieke Limburse ambachtelijke vlaai. 

Laat jij ze kwijlen met jouw CV?

De meeste CV's knagen als een bek vol beschuit. Laat jij ze kwijlen met jouw CV? Hoe laat je kwaliteit in je CV zien?

Mijn cursisten hoeven maar 3 keer te solliciteren om hun droombaan te pakken te krijgen. Ze hebben namelijk geen wegwerp-CV, maar een uitnodig CV. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Klik op 

👉   Heb jij een wegwerp-CV en wil je een uitnodig-CV?   👈

Bodo

P.s.: Klik op Bodo's blogs, geschreven met een knipoog!
Pak je meteen de regie over jouw loopbaan!
Ik geef je 95% succesgarantie

Reacties
Categorieën