Welk CV is super irri 🖕 en super sterk 🌶️?
Welk CV is super irri en super sterk?

Welk CV is super irri en super sterk?

Welk CV is super irri en super sterk?

Welk CV is super irri 🖕 en super sterk 🌶️? Met deze tip hoef je zelfs 👉 géén CV 👈 te maken. Zo maak je `n 👍  uitnodig- ipv. afwijs-CV 👎.

Wat vind jij een super sterk CV?

Bezorgt de term 'Curriculum Vitae' jou buikkrampen? Wil je best wel verder kijken dan je neus lang is? bij je huidige werkgever? Heb je qua baan best wel zin in een lekker frisse emmer water over de stoep?

Je snapt, dat even een CV-tje in elkaar hatseflatsen volstrekt zinloos is. maar ja, een supersterk CV maken: daar gaat nou eenmaal veel tijd in zitten. Heb je zin in een CV-shortcut? Er is namelijk een manier om géén CV te hoeven maken. Geen CV? Ja dat lees je goed, geen CV!

Wat zegt Google over een super sterk CV?

Ik heb eerst even wat info over CV's voor je op Google opgezocht en ingetoetst: "hoe maak je een super sterk CV?" Onderstaand volgt de top-3 (je ziet, dat AI in opkomst is):

  1.  Professioneel CV dat opvalt - Binnen 10 minuten een mooi CV CV maken in 3 simpele stappen. Kies uit 32 professionele voorbeelden. Klaar in 10 minuten. + Vaker op gesprek. + Direct downloaden. Stijlen: + Standaard CV, + Modern CV, + Creatief CV, + Professioneel CV, + Zakelijk CV.
  2.  Maak een professioneel cv - Maak razendsnel een cv. Vergroot je kans op een baan met onze templates. Gewaardeerd door 10 miljoen gebruikers
  3.  Professional CV in 5 Minutes - ai resume builder free. Fast, Simple and Easy to Use. Create Yours in Minutes. Use the Best Resume Templates.

Ik garandeer je: er bestaan geen CV-vluggertjes! Even in een paar minuutjes een CV maken is echt onzin.

Wat zegt Google nog meer over je resumé?

Als ik als kind iets niet wist, ging ik altijd naar mama. Als mama er eventjes niet was, ging ik naar papa. Tegenwoordig gaan we vanaf onze pubertijd steeds minder naar mama en papa. Google fungeert als onze digitale mama en papa. Ik zie dat Google ook een beschrijving genereert die minder een opsomming is en meer een AI gegenereerde 'mama of papa-tekst'.

Google zegt: 'Beschrijf je sterke kanten, houd je profiel kort, maximaal vijf regels en vermijd open deuren en tegenstrijdigheden. (Draaiende tandwielen met daarnaast: Werkervaring.) Check altijd of de woorden die in een vacaturetekst staan ook in jouw cv voorkomen. Een goed beschreven werkervaring is natuurlijk heel belangrijk'.

Met deze tip hoef je zelfs 👉 géén CV 👈 te maken

Google geeft de CV-essentials correct weer. Wat je voornamelijk leest is kort, korter, op zijn kortst. Wil je ultra kort? Dan heb ik een waanzinnige tip voor je. Wel moet ik je eerst even waarschuwen. Het is een CV-tip voor gevorderden en bij voorkeur geschikt voor de wat brutalere sollicitant met gedegen werkervaring met sterke aantoonbare resultaten.

Met deze tip hoef je zelfs 👉 géén CV 👈 te maken. Wel geldt: goede voorbereiding is het halve werk. De vuistregel die je niet op Google leest is: hoe korter je curriculum Vitae, hoe uitgebreider je LinkedIn-profiel. Zorg dus, dat je deze helemaal hebt ingevuld, dat je eigenschappen zichtbaar zijn, je nevenactiviteiten en je hobby's en van elke relevante groepen je lid bent. Dus ja alles erop en eraan.

Welk CV is super irri 🖕 en super sterk 🌶️?

Welk CV super irri en super sterk is? Hoe zou je het vinden om een motivatiebrief te mailen die zó sterk is, dat je er géén CV bij hoeft te mailen? Als je een goed LinkedIn-profiel hebt, kan dat. Zorg dan in je motivatiemail voor een linkje naar je LinkedIn-profiel. Wil je nog een ijzersterke tip? Kijk dan naar de video.

Overigens kun je er voor zorgen dat ze op je LinkedIn-profiel alsnog je CV kunnen downloaden. Je zou zelfs kunnen zorgen voor een beknopt en een uitgebreid CV. Op deze manier presenteer je je als sollicitant super sterk. Het laat zien dat jij weet waar Abraham de mosterd haalt en dat jij dus de regie over jouw loopbaan voert en niemand anders.

Zo maak je `n 👍  uitnodig- ipv. afwijs-CV 👎

Heb jij zo'n brave burgermans-CV? Zo'n keurig, net CV waarvan je niets kunt zeggen, maar dan ook werkelijk helemaal niets? Zeg maar zo'n doorzonwoning-CV met heel keurig en symmetrich zoals Jan des Bouvrie ons leerde 2 witte vazen in de vensterbank? Dan kun je je afwijs-CV net zo goed ondertekenen met hoogachtend, S.c.h. ijtlijster.

Wil je nu eindelijk eens voor de afwisseling geen utterly borig afwijs-CV, maar een uitnodig-CV maken? Giet dan als boekhouder je CV in de vorm van een verlies- en winstrekening. Of doe je haar los, zeg poep en presenter je CV in de lay-out van de notulen van een vergadering.

Wil jij je van saaie wegwerp-CV een irri uitnodig-CV maken?

Wil jij de regie in je loopbaan? Wil je geen 13 in een dozijn wegwerp-CV, maar een uitnodig-CV dat de selecteur triggert om je uit te nodigen? WIl je nog een stap verder gaan en maar liefst 7 triggerpoints in je CV stoppen, zodat jij de selecteur to the max triggert om je uit te nodigen?

Er wordt maar 1 persoon aangenomen op de baan waar je op solliciteert. Er gaan 3 sollicitanten door voor de 2e ronde met echt een diepte interview. Je hebt nu een keuze. Maak je een CV om in die top-3 van topsollicitanten te komen of maak je een CV dat in de digitale prullenbak belandt? Maak jij een uitnodig- of een wegwerp-cv? Voor meer info klik op:

👉 Heb jij een wegwerp-CV en wil je een uitnodig-CV? 👈

Wil jij de regie over jouw loopbaan?
Dan moet je bij LoopbaanRegisseur zijn.
Ik geef je 95% succesgarantie
Bodo

P.s.: Wil je wekelijks Bodo's blog boordevol humor ontvangen?
Klik kier op Bodo's blogs, geschreven met een knipoog!
Boordevol loopbaan- en CV-tips die je niet in Google vindt.
Over hoe je met 95% succesgarantie je droombaan vindt.
Zo pak je nu meteen de regie over jouw loopbaan!

Reactie plaatsen